SOBRE NOSALTRES

Per la llibertat, la igualtat i la fraternitat

Som cristians, som evangèlics (luterans), i advoquem per la igualtat en assumptes que altres esglésies han deixat de costat, com són els col·lectius de dones i LGTBIQ+. El nostre principal objectiu és omplir el buit de fe que es troben aquestes persones, que, per el que veiem han estat marginades o no se'ls ha tingut en compte, per no dir que se'ls ha ningunejat. Entenent que avui dia aquesta actitud és impensable, estem intentant realitzar el que ningú ha fet fins el moment referit a aquests col·lectius. Us donem les gràcies per avançat per passar-vos per la nostra pàgina i esperem que sigui del vostre agrat el nostre projecte. Entre els nostres punts forts destaquem:

QUÈ SOM

Som luterans

Creiem fermament en la reforma que va realitzar Martí Luter a l'actual Alemanya al segle XVI de la nostra era. És per això que entre les nostres conviccions figuren els preceptes de la reforma en ves de les catòliques.

Persones que es preocupen per els demés

Tal com ens va ensenyar Jesús a les sagrades escriptures, ens ocupem i preocupem de qui tenim al voltant. Considerant que tots som iguals, advoquem per l'ajuda a l'altri, per ser una part constructiva de la comunitat on vivim.

Copyright © 2018 CrisLes - Tots els drets reservats